Bikefitting bij Mechanieker Zwolle

Naast prachtige fietsen kun je bij Mechanieker Zwolle ook terecht voor bikefitting. In mijn sfeervolle winkel aan de Thorbeckegracht heb ik een fithoek ingericht om jou goed op de fiets te zetten. Onze professioneel geschoolde bikefitters beschikken over moderne apparatuur én zijn op de hoogte van de nieuwste inzichten op het gebied van bikefitting.
In onze dynamische fietsmeting (duur 1.5 tot 2 uur / kosten €199,-) houden we natuurlijk rekening met jouw lichaam, behoeften, wensen en doelen. Zo weet je zeker dat jij en je geliefde tweewieler (race/mtb of gravel) na afloop van de afspraak perfect op elkaar zijn afgestemd. Natuurlijk krijg je na afloop van de bikefit een mooi rapport met de uitkomsten en aanbevelingen.

Meer informatie of een afspraak maken? Stuur een mailtje naar bikefit@mechanieker.nl of neem meteen contact op met bikefitter Tom Wildvank op nummer 06-50218514.

Hieronder vind je een impressie van onze dynamische fietsmeting.

We starten met een uitgebreide intake. Hierbij verzamelen we informatie over jouw lichaam en zijn we natuurlijk benieuwd naar specifieke wensen en doelen.
Vervolgens kijken we naar je huidige houding op de fiets en houden deze tegen het licht. Daarbij maken we gebruik van een moderne Retül fitbike. Het grote voordeel van onze dynamische fietsmeting is dat we wijzigingen kunnen doorvoeren terwijl jij fietst.
Om goed zicht te krijgen op jouw bewegingspatroon hebben we de beschikking over een laser en maken we een videoanalyse.
Je voelt het meteen aan je lichaam als we zaken als zadelhoogte, setback, drop en reach aanpassen. Én je ziet op een groot scherm direct welk effect deze wijzigingen hebben op jouw houding.
Ook een goede afstelling van de schoenplaatjes hoort bij onze fietsmeting. Natuurlijk zetten we de plaatjes na onze bevindingen netjes terug onder jouw schoenen. Daarnaast meten we de breedte van je zitbotjes en schouders, zodat we respectievelijk een zadel en stuur op maat kunnen adviseren.
Een goede bikefit is niet compleet zonder een voetanalyse op onze footdisc. Voor ieder type voet hebben we speciale inlegzooltjes van het merk Currex.
Na de bikefit kun je eventueel een paar inlegzooltjes voor een scherpe prijs aanschaffen. Daarnaast hebben we onderdelen zoals schoenplaatjes, zadels, sturen en stuurpennen in verschillende maten op voorraad. Indien gewenst kunnen we jouw fiets na overleg met de werkplaats dus al snel op jouw nieuwe maten afstellen!

Na de bikefitting krijg je een mooi rapport met uitkomsten en adviezen.
Stuur WhatsApp naar de Mechanieker